Nowe fotki by V a w e (kacperekGTS)
|
V a w e
|
Dodany dnia 26-03-2012 20:27
|
|
Szczecin-->Alborg-->Rostock
Wsta?em rano zrobi?em sobie ?niadanie i kawk?. Wsiad?em do mojego Volva XC90 i wyruszy?em na Szczecin. Zajecha?em szybko do szczecina bo lecia?em sobie po trasie 120-150km/h Postawi?em volvo na bazie wsiad?em do scani i podjecha?em na za?adunek Za?adowali mnie szybko i poszed?em do portiera po papierki od ?adunku Zobaczy?em ?e mam Alborg(Dania) i zaraz wsiad?em do scani i wyruszy?em na Alborg. Trasa by?a spokojna a? mi?o si? jecha?o Dolecia?em do Alborg podjecha?em na roz?adunek. Dosta?em sms-a od Doriana i mia?em zrobi? pauz? bo wieczorem mia?em nowy za?adunek na rostock. Zrobi?em pauz?. Wsta?em rano podszed?em do ma?ej restauracji nie daleko firmy gdzie mia?em scanie. Zjad?em sobie kolacje i wypi?em kaw?. Poszed?em do scani podjecha?em pod drzwi tam gdzie mia?em si? ?adowa?. Za?adowali mnie szybko i poszed?em do portiera po papierki Wyruszy?em szybko na Rostock(Niemcy). Trasa by?a bardzo pusta jedynie gdzie nie gdzie trzeba by?o wyprzedza? Zajecha?em szybko do Rostock i na roz?adunek podjecha?em i mnie roz?adowali. Podjecha?em na pobliski parking na pauze
Za?adunek:
Trasa:
Góry
Wschód s?o?ca:
Skr?t na Alborg(Dania):
Autostrada Dania:
Widoki:
Wlot do Alborg:
Roz?adunek w Alborg:
Pauza podczas oczekiwania na nowy ?adunek:
Za?adunek w Alborg:
Tankowanie za Alborg:
Nie daleko Rostock:
Roz?adunek w Rostock:
190 post 08-04-2012 21:18
German Truck Simulator
1.32v |
|
|
|
Pan Reklama |
Dodany dnia 02-11-2024 06:01
|
Data rejestracji: 23.01.2010
|
|
IP: localhost |
|
|
chill
|
Dodany dnia 26-03-2012 20:43
|
|
Fajne masz fotki i scani? te?
93% userów przychodzi na forum po dodatki, je?li nale?ysz do tych 7% wklej to do sygnatury!
Jestem w po?owie Holendrem wi?c prosze nie krytykowa? mojej ortografi, bo sie staram jak najlepiej po polsku pisa?. |
|
|
|
Patrix5
|
Dodany dnia 26-03-2012 22:40
|
|
Fajna fotorelacja, a dasz mi linka do tej Scanii na PW?
Je?li Ci pomog?em, naci?nij ko?o ratunkowe.
I Love muzyk? Euro Disco! |
|
|
|
V a w e
|
Dodany dnia 26-03-2012 23:01
|
|
Scania jest za razem Firmowa i prywatna i nigdzie jej nie zobaczysz w d/l Nast?pna relacja b?dzie jutro.
190 post 08-04-2012 21:18
German Truck Simulator
1.32v |
|
|
|
Patrix5
|
Dodany dnia 26-03-2012 23:06
|
|
Eh.. no nic, trudno, szkoda bo zajefajna Scania.
Je?li Ci pomog?em, naci?nij ko?o ratunkowe.
I Love muzyk? Euro Disco! |
|
|
|
lidzetbaba
|
Dodany dnia 26-03-2012 23:18
|
|
Fajna relacje a jeszcze lepsze auto.Szkoda ze nie wydana...
Brak podpisu ;D |
|
|
|
V a w e
|
Dodany dnia 27-03-2012 03:35
|
|
Rostock-->Szczecin
Brak opisu bo brak weny. Jedna informacja tylko ;) Dziewczyna zadzwoni?a i powiedzia?a ?e kurier przywióz? 7 paczek z tego 3 by?y du?e a reszta mniejsze. Jutro zobaczycie co to jest ;)
Za?adunek:
Skr?t na Berlin:
Wyprzedzanie:
Widok na jezioro:
Wlot do Szczecina:
Roz?adunek w Szczecinie:
Wiadomo?? doklejona (dnia 27-03-2012 21:14)
Szczecin-->Aalborg(Dania)
Wsta?em rano zrobi?em sobie ?niadanie i kawk?. Wsiad?em do scani i podjecha?em na za?adunek. Za?adowali mnie szybko i poszed?em do portiera po papierki od ?adunku. Zobaczy?em ?e mam Aalborg(Dania) i zaraz wsiad?em do scani i wyruszy?em na Aalborg. Trasa by?a spokojna a? mi?o si? jecha?o. Dolecia?em do Alborg podjecha?em na roz?adunek po roz?adunku podjecha?em na parking na pauze do rana:)
Za?adunek:
Trasa:
Tankowanie:
Widok na pole:
Widok na miasteczko:
Skr?t na Aalborg:
Wlot do Aalbor:
Roz?adunek:
Wiadomo?? doklejona (dnia 28-03-2012 19:07)
Aalborg-->Bydgoszcz
Wsta?em rano zrobi?em sobie ?niadanie i kawk?. Wsiad?em do scani i podjecha?em na za?adunek. Za?adowali mnie szybko i poszed?em do portiera po papierki od ?adunku. Zobaczy?em ?e mam Bydgoszcz :P i zaraz wsiad?em do scani i wyruszy?em na BDG. Trasa by?a spokojna a? mi?o si? jecha?o. Dolecia?em do Bydgoszczy podjecha?em na roz?adunek po roz?adunku zadzwoni?em do dziewczyny aby po mnie przyjecha?a:)
Za?adunek:
Budowa:
Trasa:
Zachód s?o?ca:
Pauza:
Wlot do BDG:
Roz?adunek:
Licze na pozytywne komentarze :)
Wiadomo?? doklejona (dnia 02-04-2012 15:54)
Miejsce za?adunku: Tours
?adunek: Mro?onki
Tona?: 23t
Miejsce roz?adunku: Londyn
Wsta?em rano zrobi?em sobie ?niadanko i kawk? a nast?pnie ubra?em si?, i poszed?em do mojej Scani "Black Lady". Za?adowa?em si? mro?onkami do Londynu. Wyruszy?em zaraz w tras?, spokojnie sie lecia?o a? do promu na promie zrobi?em pauz?. Zjecha?em ju? na asfalt w Angli ;) Troch? mnie denerwowali kierowcy bo wolno jechali i do tego mieli zawsze pe?no miejsca po mi?dzy autem przed nim ?e prawie ja swoim zestawem bym si? zmie?ci? :> Ale na autostradzie si? to zmieni?o lecia?o sie spokojnie i ten odg?os \8/ w tle muzyki ;) To sie nazywa bajka :E Dolecia?em wreszcie do Londynu i podlecia?em na roz?adunek. Po roz?adunku pojecha?em na parking przed salonem samochodowym na pauz? ;)
Za?adunek:
Dalej na Calais
Skr?t na prom;)
Wjazd na prom:
Ju? w Angli i dalej na London:
Wjazd do tunelu:
Widok na London:
Roz?adunek:
Pauza przed salonem samochodowym:
Edytowane przez V a w e dnia 02-04-2012 20:54 |
|
|