W celu zalogowania się prosimy o podanie poprawnego loginu i hasła.
Jeżeli nie masz jeszcze konta, możesz je założyć, by to zrobić kliknij tutaj.
Jeżeli zapomniałeś hasła, odzyskaj je. Niektóre elementy strony zostaną udostępnione dopiero po zalogowaniu się.
Nasza firma powsta?a 16 lutego. Kiedy? dzia?ali?my pod nazw? vs-tesco ale to ju? przesz?o??. Od?wie?yli?my zupe?nie firm? i mamy nowy tabor. Zajmujemy si? dystrybucj? towarów spo?ywczych w temperaturach kontrolowanych, jak równie? w przewozach artyku?ów przemys?owych naczepami typu plandeka i ch?odnia na terenie kraju oraz ca?ej Unii Europejskiej. Wspó?pracujemy z takimi firmami jak Tesco, Kaufland, Intermarche itp. Nasz tabor sk?ada si? z Scani r 500 i Mercedesów MPIII
FOTO
Mi wot pokazuje ?e ta strona jest niezaufana i mo?e zawiera? wirusy?? Nie wiem dlaczego.. mo?e by? tam spamowanie na twojego meila itp. Zg?asza kto? co??
93% userów przychodzi na forum po dodatki, je?li nale?ysz do tych 7% wklej to do sygnatury!
Jestem w po?owie Holendrem wi?c prosze nie krytykowa? mojej ortografi, bo sie staram jak najlepiej po polsku pisa?.
Wiadomo?? doklejona(dnia 23-02-2012 23:40)
najnowszy i ju? oficjalny filmik. Sory ?e dwa ale dokupili?my par? trucków i trzeba by?o si? pochwali? :P https://www.youtu...9LpGO9j3cg
Zapraszam w?a?nie otworzyli?my cb radio na Ventrilo zapraszam do sk?adania CV
Wiadomo?? doklejona(dnia 03-03-2012 22:01)
Mamy nowe naczepy poniewa? podpisali?my kontrakt z pewn? niemieck? firm? która potrzebuje przewozi? Rop? oraz ró?ne materia?y które trzeba przewozi? cystern? oraz gabaryty takie jak maszyny budowlane
Beczka
Dzi?kuje bardzo twoja rekrutacja ju? jest na forum zobacz :D
Wiadomo?? doklejona(dnia 26-03-2012 10:03)
Zapraszam do z?o?enia CV zosta?y ostatnie miejsca i na razie ko?czymy z rekrutacj?
Wiadomo?? doklejona(dnia 27-03-2012 22:32)
Zapraszam szukam osób na dostawczaka
Wiadomo?? doklejona(dnia 22-04-2012 20:09)
Witam w firmie zasz?y zmiany sprzedali?my stary tabor i zwolnilismy niektórych pracowników
Tu filmik z nowym taborem YouTube Video